Go4GPS

Ovlašćeni zastupnici i distributeri za GO4GPS

Ukratko o nama


Go4GPS je evropski brend za GPS nadzor koji se nakon dugogodišnjeg rada sistema u zemljama Evropske Unije pozicionira i u Srbiji.

Za razliku od sličnih postojećih rešenja na tržištu Srbije, usluga Go4GPS sistema omogućava veći kvalitet usluga GPS praćenja sa neuporedivo više opcija podešavanja i izveštavanja, kao i nadzor monitoring centra koji radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji 365 dana u godini. Go4GPS sistem uštedeće Vam vreme i novac, a unaprediti sistem nadzora Vaše imovine. Generalni zastupnik Go4GPS sistema za Srbiju je Junior Security doo Zrenjanin.

Kao legalni korisnici Google usluga, ugovorom o prosleđivanju usluge odobrena je autorizacija za korišćenje mapa i funkcija koje nam Google obezbeđuje. Zahvaljujući identifikaciji koju server obezbeđuje korisnicima ka Google serverima, prioritet i nivo kvaliteta dobijenih mapa je viši od onog koji imaju korisnici besplatnih Google usluga, i bez ograničenja broja pristupa. Pored Google usluga sistem nudi i pristup OSM Maps, Bing maps ili Yandex maps.

Korisnički pristup podacima je omogućen preko Web interfejsa, tako da se identifikacija korisnika vrši na osnovu unešenog korisničkog imena i lozinke koju dobijate prilikom otvaranja korisničkog naloga. Nije potreban nikakav specijalni softver jer je Go4GPS softver već integrisan u korisnički interfejs na serveru.
Strategija kompanije


Cilj

Naša želja je da postanemo lideri u regionu u oblasti GPS praćenja, pružanjem poboljšanih usluga, odnosa i profitabilnosti.

Vizija

Naša vizija je da pružimo usluge koje prevazilaze očekivanja naših cenjenih kupaca

Osnovne vrednosti

Verujemo u tretiranje naših kupaca poštovanjem i verom. Razvijamo se kroz kreativnost, izume i inovacije. Intergrišemo poštenje, integritet i poslovnu etiku u sve aspekte poslovanja našeg poslovanja

Image

Misija

Nastojimo da izgradimo dugoročne odnose s našim klijentima i pružimo izuzetne usluge korisnicima građenjem poslovanja kroz inovacije i naprednu tehnologiju..

Svrha postojanja

Naša svrha je agresivna ekspanzija na polju GPS usluga za praćenje i razvijanje jake baze ključnih kupaca. Težimo uvećanju imovine i investicija za podršku razvoja usluga kako bi stekli dobru reputaciju u oblasti GPS praćenja i postali ključni igrač u ovoj industriji.
Šta nas čini drugačijim

Naš uspeh se bazira na stalnom uvažavanju potreba naših kupaca i sposobnosti stvaranja realnih rešenja, što kao krajnji rezultat štedi vreme i novac. Kontinuiran rad na unapređivanju GPS praćenja i rešavanje stvarnih problema logistike je srce onoga što radimo najbolje. Pažljivo birani detalji, personalizovana usluga i stalna tehnička podrška je ono što nas čini liderom u oblasti GPS usluga praćenja i monitoringa.

Naš GPS servis se ističe po mnogim karakteristikama, a ovo su neke od njih:

 • Grafički interfejs jednostavan za korišćenje
 • Preko 20 različitih vrsta izveštaja
 • Čuvanje podataka do 90 dana
 • Preko 450 podržanih vrsta uređaja
 • Redovno ažurirana smartfon aplikacija
 • Dostupan u 29 jezika sa mogućnošću proširivanja
 • Planiranje ruta i markiranje dozvoljenih zona
 • Detektovanje prekoračenja brzine i izlazak iz dozvoljene zone
 • Detektovanje utakanja i krađe goriva
 • Omogućeno korišćenje Google Live Traffic servisa u realnom vremenu
 • Ugradnja uređaja u najkraćem vremenskom roku